JellyPages.com

nuffnang ads

pengikut sayer

Saturday, April 8, 2017

MARRIED LIFE

 Assalamualaikum readers,

thanks for reading, tak ada apa yang special pon pasal blog ni,terima kasih andai ada juga pembaca yang sudi baca semua post2 aku.

pasal post ni,saja nak update kehidupan lepas kawin
bahagia,of course la bahagia..lagi2 kau dapat kawin dengan orang yang kau sayang..alhamdulillah
meh lanja sekeping dua keping gamba masa kawin setahun yang lepas..
sebabkan masa kawin tu tak update,kat post kalini baru aku update



ni masa sanding n harini jugak birthday somi aku

ni gambo lepas seselai akad...senyum somi aku..psst i love you

ni masa bertandang.. pengapit tu kawin lepas 6 bulan aku kawin..nanti aku up kisah dorg



cukup la 3 keping ye..banyak2 kang ade yang muntah.hahaha

hidup lepas kawin memang banyak beza..banyak yang kau kena ambil kira

banyak yang kau kena ubah..mana yang malas tu kau kena rajin2kan diri

banyak kekurangan satu sama lain yang kau akan tahu and masa ni la kau kena terima segala baik buruk pasangan..sebab kau bukan kawin untuk sehari dua..

gaduh tu benda biasa...tapi kau kena belajar hormat suami kau tak kira marah macam mana pon kau

segala2nya kena fikir suami

merajuk??mestilah sebab aku ni kuat merajuk gak

sampai suami aku dah dapat agak bila aku merajuk..tapi cara pujuk dia bukan la bagi bunga ke hadiah ke

tak...dia pujuk dengan cara dia la...yang tu tak payah la aku cerita...biarlah aku je yang tahu

tapi merajuk aku tak lama..sebab aku memang jenis merajuk tak lama..fikir dosa ignore suami lama2



bila dah kawin ni masa kau takkan ada nak fikir pasal nak keluar dengan kawan2 ke..

memang untung kalau suami kau bagi..aku ni nasib kawan baik jauh

bila dah duduk serumah ni,hari2 dia ngadap kau, hari2 kau ngadap dia

soal bosan tu memang takkan ada sebab memang tu yang kau nak tengok hari2


alhamdulillah setakat ni hidup kami suami isteri baik2 je

anak??belom sampai rezeki lagi,korang doa sama2 okey..doa yang terbaik untuk aku

mungkin Allah s.w.t nak bagi peluang kami hidup berdua dulu

Allah s.w.t adalah sebaik2 perancang kan


sekarang tengah gigih carik rumah sewa...la ni tengah dok rumah mertua

tapi dah sampai masa untuk hidup berdikari

doakan aku cepat dapat rumah sewa yang murah dan selesa..

ok la,dah blank.... tak tau nak cakap apa lagi.. in shaa allah nanti aku update lagi ye

wassalam

No comments: