JellyPages.com

nuffnang ads

pengikut sayer

Friday, August 28, 2015

2 months to go

assalamualaikum
sekian lama tak hupdate blog..dok terbiar dia..kesian..
dah usang gaknya ya..
maap la sebab kesibukan melanda
kerja kerja dan kerja
cari duit lebih kata ko..hikhik

hmm..diam tak diam tinggal 2 bulan lebih jerr lagi..
ape tu??haa..
nak tamatkan zaman bujang lerr..
percaya tak tinggal 2 bulan jer lagi tapi aku tak prepare 1 hape pon..
just dah booking mak handam ngan katering..
mak handam pon amik yang paling murah..rm1700 jerr..
nak memahai buat apa kan..janji berjalan lancar..ha gittew..
nak tiru orang buat grand2 mmg idok lerr..
buat ikut kemampuan jerr..

katering pulak under makcik
tapi bayo..bukan tak bayo..rm10 1 kepala..ok la tu..
nak murah cane lagi kan..
tu pon nasib ada makcik buat katering..

photographer pon amik yang murah..
dari nikah sampai bertandang rm1200..free 2 outdoor lagi..
nak tau kat mana nak dapat?haa nanti aku bagi kat next entry..
kasi promote sebab kenalan jugak..

hari rabu nak p pejabat agama settle borang nikah..
harap segala urusan dipermudahkan..
doakanlah ye..

hmm..okey la
nanti teman hupdate lagi
ngah koje..takleh main henpon sangat..
kang ada yang bernanah mata..
hikhik

sambung esok maybe..
wassalam

No comments: