JellyPages.com

nuffnang ads

pengikut sayer

Thursday, November 14, 2013

Malu malu malu

Malu kenapa??
Malu bila terbaca sensiri punya post..
Agak kebudak budakan aku rasa
Tak nak baca dah..hahaha
Nak delete satu persatu macam malas je..macam malas je..macam malas je..
Biarkan lah kot..
Sesapa yang baca post yang agak kebudak budakan tu mintak maaf ye
Masa tu baru nak belajar berblogging kan..tak tau cara penulisan yang betul..main redah je masa tu..
Sekarang dah tau macam mana nak menulis supaya orang tak bosan baca..
Dan aku sedar tak ramai pun yang jenguk blog ni..
Takpe lah..aku berblogging ni pun untuk suka2 je..
Luahkan apa yang dirasa..
Kadang dengan menulis je pun boleh rasa lega kan..
Tapi sejak akhir2 ni dah jarang update..
Sekarang dah senang sebab install application blog dalam henfon..
Tak payah nak mengadap laptop dah..
Online facebook n twitter pun pakai henfon je..memudahkan..
Ok la..nak mandi dan rehat
Penat pulak kerja hari ni..
Esok kalau ada cerita aku update lagi..
Wassalam

No comments: